Merk: Tasty Me
Model: TM-1113
Beschikbaarheid: Op voorraad
€7,50 €9,87
Excl. BTW: €6,88

Met deze set maak je biscuit / sponge cake, cupcakes en botercréme.

Glutenvrij - Lactosevrij - Geen Palm Oil - Geen Gehydrogeneerde vetten

Biscuit / Sponge Cake Mix Glutenvrij 400g:

  • Bereidingswijze: Zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Verwarm de oven voor op 175°C (heteluchtoven 165°C). Voor één taart van Ø26cm meng 400g mix, 350g eieren (7 stuks mt M) en 35ml water in een kom. Mix 8-10 minuten op hoge snelheid en giet het beslag in een ingevet bakblik. Baktijd 35-40 minuten. Receptuur delen door 2 voor een Ø 20cm.
  • Ingrediënten: Suiker, rijstmeel, zetmeel (maïs en aardappel), magere melkpoeder, emulgatoren  (plantaardig): E475, E433; rijsmiddelen: E450i, E500ii; verdikkingsmiddel: E412, E466; zout, aroma, kleurstof: E160a. Voor allergenen, zie de vet gedrukte ingrediënten. Kan sporen bevatten van: ei, sojabonen en noten. 

Botercréme Mix Glutenvrij 400g:

  • Bereidingswijze: Mix 200 g mix en 135 ml water in een schaal tot een glad mengsel en laat het 1 uur rusten. Klop of mix 240 g zachte (room) boter gedurende 2 minuten. Voeg de helft van het mengsel toe aan de geklopte boter en mix het totdat het goed wordt opgenomen. Voeg ten slotte de rest van het mengsel toe en mix nogmaals gedurende 5 minuten. Tip: Teveel gemaakt? Botercrème kan je goed invriezen, voor gebruik laten ontdooien en even opnieuw doormixen.
  • Ingrediënten: Suiker, dextrose, gemodificeerd zetmeel, niet gehydrogeneerde plantaardige olie (kokos), glucose siroop, maiszetmeel, mager melkpoeder, verdikkingsmiddel: E404; aroma, melkeiwit, zuurteregelaar: E330; emulgatoren (plantaardig): E472, E471; stabilisator: E340. Voor allergenen, zie de vet gedrukte ingrediënten. Kan sporen bevatten van: ei, sojabonen en noten

Cupcake / Cake Mix Glutenvrij 400g:

  • Bereidingswijze: Verwarm de oven voor op 170°C (heteluchtoven 160°C). Zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. meng 400 g mix, 150 g boter en 200 g eieren (4 stuks mt M) in 3 minuten tot een glad beslag. Lactosevrij recept: vervang de boter door 150 g zaadolie zoals zonnebloem of raapzaad. Verdeel papieren bakvormpjes in een muffin bakvorm en schep het beslag met een (ijs) lepel in de vormpjes (tot ongeveer de helft vullen). Baktijd 30-35 minuten. Mini cupcakes 32-36st: Baktijd 12-15 minuten. Cake 20 cm: Baktijd 50-60 minuten op 150°C (heteluchtoven 160°C).
  • Ingrediënten: suiker, rijstmeel, zetmeel (maïs), bevochtigingsmiddel: E420; emulgator (plantaardig) : E475, E433; rijsmiddel: E450i, E500ii; verdikkingsmiddel: E412, E466; aroma’s, zout, zuurteregelaar: E575. Kan sporen bevatten van: melk, eieren, sojabonen en noten. Droog en koel bewaren. Vermijd warmtebronnen. 

**Deze producten worden geproduceerd in een glutenvrije productielocatie,
De mixen worden in een glutenvrije faciliteit geproduceerd en Tasty Me kan daarmee garanderen dat de fondant minder dan 20mg / 20ppm gluten per kg bevatten. Van deze lage hoeveelheid krijgen de meeste mensen met coeliakie of glutensensitiviteit geen klachten.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!