Merk: Tasty Me
Model: TM-1114
Beschikbaarheid: Op voorraad
€10,00 €13,16
Excl. BTW: €9,17

Kan je niet kiezen tussen de kleuren van de velvet mixen? Met deze set hoef je niet te kiezen en krijg je ze alle 4! Met deze set maak je red velvet cake, blue velvet cake, pink velvet cake en green velvet cake. 

Glutenvrij - Lactosevrij - Geen Palm Oil - Geen Gehydrogeneerde vetten

Red Velvet Cake Mix Glutenvrij 400g:

  • Bereidingswijze: Verwarm de oven voor op 170°C (heteluchtoven 160°C). Zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Meng 400 g mix, 140 g (room)boter en 200 g eieren (4 stuks mt M) in 5 minuten op matige snelheid tot een glad beslag. Lactosevrij recept: vervang de boter door 140 g zaadolie zoals zonnebloem of raapzaad. Giet het beslag in een ingevette bakvorm van Ø18/20 cm. Baktijd (midden van de oven): 45-50 minuten, daarna direct uit de bakvorm halen en laten uitdampen op een rooster. Cupcakes: baktijd 30-35 minuten.
  • Ingrediënten: Suiker, rijstmeel, zetmeel (maïs), bevochtigingsmiddel: E420; emulgatoren  (plantaardig): E475, E433; cacao, rijsmiddelen: E450i, E500ii; zuurteregelaar: E575; verdikkingsmiddelen: E412, E466; aroma, zout, kleurstof: E120. Kan sporen bevatten van: melk, ei, sojabonen en noten.

Blue Velvet Cake Mix Glutenvrij 350g:

  • Bereidingswijze: Verwarm de oven voor op 170°C (heteluchtoven 160°C). Zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Meng 350g mix, 125g (room)boter en 150g eieren (3 stuks mt M) in 5 minuten op matige snelheid tot een glad beslag. Lactosevrij recept: vervang de boter door 125g zaadolie zoals zonnebloem of raapzaad. Giet het beslag in een ingevette bakvorm van Ø18/20 cm. Baktijd (midden van de oven): 45-50 minuten, daarna direct uit de bakvorm halen en laten uitdampen op een rooster. Cupcakes: baktijd 30-35 minuten.
  • Ingrediënten: Suiker, rijstmeel, maïszetmeel, zoetstof: sorbitolen (E420); emulgator: polyglycerolester van vetzuren (E475), polyoxyethyleensorbitanmonooleaat (E433); cacaopoeder, rijsmiddel: difosfaten (E450), natriumcarbonaten (E500); zuurteregelaar: glucono-delta-lacton (E575); verdikkingsmiddel: guargom (E412), verdikkingsmiddel: natriumcarboxymethylcellulose (E466); zout, kleur: briljantblauw FCF (E133). Kan sporen bevatten van: melk, ei, sojabonen en noten.

Pink Velvet Cake Mix Glutenvrij 350g:

  • Bereidingswijze: Verwarm de oven voor op 170°C (heteluchtoven 160°C). Zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Meng 350 g mix, 125 g (room)boter en 150 g eieren (3 stuks mt M) in 5 minuten op matige snelheid tot een glad beslag. Lactosevrij recept: vervang de boter door 125g zaadolie zoals zonnebloem of raapzaad. Giet het beslag in een ingevette bakvorm van Ø18 cm. Baktijd (midden van de oven): 40-45 minuten, daarna direct uit de bakvorm halen en laten uitdampen op een rooster. Cupcakes: baktijd 30-35 minuten. 
  • Ingrediënten: Suiker, rijstmeel, maïszetmeel, zoetstof: sorbitolen (E420); emulgator: polyglycerolester van vetzuren (E475), polyoxyethyleensorbitanmonooleaat (E433); cacaopoeder, rijsmiddel: difosfaten (E450), natriumcarbonaten (E500); verdikkingsmiddelen: guargom (E412), natriumcarboxymethylcellulose (E466); aroma, zout, kleurstof: allura rood AC (E129)*. *Kan de activiteit en aandacht van kinderen negatief beïnvloeden. Kan sporen bevatten van: melk, ei, sojabonen en noten. 

Green Velvet Cake Mix Glutenvrij 350g:

  • Bereidingswijze: Verwarm de oven voor op 170°C (heteluchtoven 160°C). Zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Meng 350g mix, 125g (room)boter en 150g eieren (3 stuks mt M) in 5 minuten op matige snelheid tot een glad beslag. Lactosevrij recept: vervang de boter door 125g zaadolie zoals zonnebloem of raapzaad. Giet het beslag in een ingevette bakvorm van Ø18/20 cm. Baktijd (midden van de oven): 45-50 minuten, daarna direct uit de bakvorm halen en laten uitdampen op een rooster. Cupcakes: baktijd 30-35 minuten.
  • Ingrediënten: Suiker, rijstmeel, maïszetmeel, bevochtigingsmiddelen: sorbitolen (E420); emulgatoren: Polyglycerolesters van vetzuren (E475), polyoxyethyleensorbitanmonooleaat (E433); Rijsmiddelen: difosfaten (E450), natriumcarbonaten (E500); Verdikkingsmiddel: guargom (E412), natriumcarboxymethylcellulose (E466); kleurstoffen: Curcumine (E100), briljantblauw (E133); Zout, aroma. Kan sporen bevatten van: melk, ei, sojabonen en noten.

**Deze producten worden geproduceerd in een glutenvrije productielocatie,
De mixen worden in een glutenvrije faciliteit geproduceerd en Tasty Me kan daarmee garanderen dat de fondant minder dan 20mg / 20ppm gluten per kg bevatten. Van deze lage hoeveelheid krijgen de meeste mensen met coeliakie of glutensensitiviteit geen klachten.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!