
LEMONCURD CAKE MIX GLUTENVRIJ 400g
LEMONCURD CAKE 400g
-
Glutenvrij - Lactose vrij - Geen Palm Oil - Geen Gehydrogeneerde vetten .
-
BEREIDINGSWIJZE: Verwarm de oven voor op 170°C (heteluchtoven 160°C). Zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Meng 400g mix, 145g zachte (room)boter en 220g eieren (4,5 stuks mt M) in 3 minuten op matige snelheid tot een stevig en bleek beslag. Lactosevrij recept: vervang de boter door 145g zaadolie zoals zonnebloem of raapzaad. Giet het beslag in een ingevette bakvorm van Ø 20 cm. Baktijd (midden van de oven): 40-45 minuten, daarna direct uit de bakvorm halen en laten uitdampen op een rooster. Cupcakes: baktijd 30-35 minuten.
- INGREDIËNTEN: suiker, rijstmeel, maïszetmeel, emulgatoren: E475, E433; bevochtigingsmiddel: E420; rijsmiddelen: E450i, E500ii; verdikkingsmiddelen: E412, E466; zuurteregelaar: E575; aroma's, zout. Kan sporen bevatten van: eiwitten van melk, ei, sojabonen en noten, sesam en mosterd.
Voedingswaarde per: 100g | |
Energie | 1740 kJ/ 415 kcal |
Vetten | 1,2g |
- Waarvan verzadigde vetzuren | 0,1g |
Koolhydraten | 86g |
- Waarvan suikers | 44g |
Eiwitten | 2,5g |
Zout | 0,96g |
Geproduceerd in : | |
Europa | EU |