Bavaroise poeder aardbei van Zeelandia grondstof om een lekker, fris dessert of taartvulling met aardbeiensmaak te maken. Zeesan Strawberry bavarois mix.
Recept:
100 g bavaroise poeder aardbei, 125 g lauw water, 500 ml slagroom.
Klop de slagroom lobbig. Meng de Bavaroise poeder aardbei met het water en spatel dit mengsel direct door de slagroom. Meteen verwerken voor gebruik, daarna ca. 1 uur in de koelkast laten opstijven. Kan ingevroren worden.
Ingrediënten:
suiker, gelatine, zetmeel, gedroogde aardbei, gemodificeerd zetmeel E1414, voedingszuur E330, aroma, zout, kleurstof E162
Inhoud: 100 gram
Artikelnummer | TM-4100 |
Omschrijving | Bavaroise mix Strawberry |
Ingrediënten [allergeen] |
|
Gebruik |
100 g bavaroise poeder aardbei, 125 g lauw water, 500 ml slagroom. Klop de slagroom lobbig. Meng de Bavaroise poeder aardbei met het water en spatel dit mengsel direct door de slagroom. Meteen verwerken voor gebruik, daarna ca. 1 uur in de koelkast laten opstijven. |
Percentage droge stof | 98% |
Voedingswaarde/Analyse
Energetische waarde | 1631 Kj per 100 gram |
Kcal | 390 kcal per 100 gram |
Vet | 0,2 g/100g |
waarvan verzadigd | 0,1 g/100g |
waarvan enkelvoudig onver | 0,1 g/100g |
waarvan meervoudig onverz | 0,1 g/100g |
Koolhydraten | 87,4 g/100g |
waarvan suikers | 83,4 g/100g |
Voedingsvezel | 0,7 g/100g |
Eiwitten | 6,5 g/100g |
Mineralen | 0,6 g/100g |
waarvan natrium | 99,9 mg/100g |
Zout (natrium x 2,5) | 0,3 g/100g |
Vocht | 2,0 g/100g |
Fysische vorm | grof poeder |
Kleur | licht rood |
Geur/smaak | aardbei |
LeDa Lijst
Omschrijving | Aanwezig | |
---|---|---|
1. | Gluten | - |
1.1 | Tarwe | - |
1.2 | Rogge | - |
1.3 | Gerst | - |
1.4 | Haver | - |
1.5 | Spelt | - |
1.6 | Kamut | - |
2. | Schaaldieren | - |
3. | Ei | - |
4. | Vis | - |
5. | Pinda's | - |
6. | Soja | - |
7. | Melk | - |
8. | Noten | - |
8.1 | Amandelen | - |
8.2 | Hazelnoten | - |
8.3 | Walnoten | - |
8.4 | Cashewnoten | - |
8.5 | Pecannoten | - |
8.6 | Paranoten | - |
8.7 | Pistachenoten | - |
8.8 | Macadamianoten | - |
9. | Selderij | - |
10. | Mosterd | - |
11. | Sesam | - |
12. | Sulfiet (E220 t/m E228) | - |
13. | Lupine | - |
14. | Weekdieren | - |