Merk: Zeelandia
Model: TM-4111
Beschikbaarheid: 38
€2,50 €3,00
Excl. BTW: €2,29

Bavaroise poeder banaan van Zeelandia grondstof om een lekker, fris dessert of taartvulling met banaan smaak te maken. Zeesan Banana bavarois mix.

Recept:

100 g bavaroise poeder banaan, 125 g lauw water, 500 ml slagroom.

Klop de slagroom lobbig. Meng de Bavaroise poeder banaan met het water en spatel dit mengsel direct door de slagroom. Meteen verwerken voor gebruik, daarna ca. 1 uur in de koelkast laten opstijven. Kan ingevroren worden.

Ingrediënten:

  • suiker,bananenpoeder,gelatine,gemodificeerd zetmeel E1414,aroma,voedingszuur E330,verdikkingsmiddel E417,zout,kleurstof E160a

Inhoud: 100 gram

Product

Artikelnummer TM-4111
Omschrijving bavaroise poeder banaan
Ingrediënten [allergeen]
  • suiker
  • bananenpoeder
  • gelatine
  • gemodificeerd zetmeel E1414
  • aroma
  • voedingszuur E330
  • verdikkingsmiddel E417
  • zout
  • kleurstof E160a
Gebruik

100 g bavaroise poeder banaan, 125 g lauw water, 500 ml slagroom.

Klop de slagroom lobbig. Meng de Bavaroise poeder banaan met het water en spatel dit mengsel direct door de slagroom. Meteen verwerken voor gebruik, daarna ca. 1 uur in de koelkast laten opstijven. Kan ingevroren worden.

Percentage droge stof 99%

Voedingswaarde/Analyse

Energetische waarde 1641 Kj per 100 gram
Kcal 393 kcal per 100 gram
Vet 0,1 g/100g
waarvan verzadigd 0,0 g/100g
waarvan enkelvoudig onver 0,0 g/100g
waarvan meervoudig onverz 0,0 g/100g
Koolhydraten 89,9 g/100g
waarvan suikers 85,0 g/100g
Voedingsvezel 1,1 g/100g
Eiwitten 6,4 g/100g
Mineralen 0,5 g/100g
waarvan natrium 30,2 mg/100g
Zout (natrium x 2,5) 0,1 g/100g
Vocht 1,3 g/100g

Fysisch chemische kenmerken

Fysische vorm poeder
Kleur crème
Geur/smaak banaan

Specificaties

Artikelnummer 4448307
Houdbaarheid 12 maanden.
Opslagcondities droog bewaren bij maximaal 25°C
Verpakking folie in doos 4,0 kilogram
Voorraadartikel Ja

LeDa Lijst

  Omschrijving Aanwezig
1. Gluten -
1.1 Tarwe -
1.2 Rogge -
1.3 Gerst -
1.4 Haver -
1.5 Spelt -
1.6 Kamut -
2. Schaaldieren -
3. Ei -
4. Vis -
5. Pinda's -
6. Soja -
7. Melk -
8. Noten -
8.1 Amandelen -
8.2 Hazelnoten -
8.3 Walnoten -
8.4 Cashewnoten -
8.5 Pecannoten -
8.6 Paranoten -
8.7 Pistachenoten -
8.8 Macadamianoten -
9. Selderij -
10. Mosterd -
11. Sesam -
12. Sulfiet (E220 t/m E228) -
13. Lupine -
14. Weekdieren -

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!