Merk: Zeelandia
Model: TM-4107
Beschikbaarheid: 116
€2,50 €3,00
Excl. BTW: €2,29

Bavaroise poeder bloed sinaasappel van Zeelandia grondstof om een lekker, fris dessert of taartvulling met bloed sinaasappel smaak te maken. Zeesan Blood Orange bavarois mix.

Recept:

100 g bavaroise poeder bloed sinaasappel, 125 g lauw water, 500 ml slagroom.

Klop de slagroom lobbig. Meng de Bavaroise poeder bloed sinaasappel met het water en spatel dit mengsel direct door de slagroom. Meteen verwerken voor gebruik, daarna ca. 1 uur in de koelkast laten opstijven. Kan ingevroren worden.

Ingrediënten:

  • suiker,gelatine,zetmeel,gedroogde sinaasappel,voedingszuur E330,aroma,gemodificeerd zetmeel E1414,zout,kleurstof E160b, E162

Inhoud: 100 gram

Artikelnummer TM-4107
Omschrijving bavaroise poeder BLOOD ORANGE
Ingrediënten [allergeen]
  • suiker
  • gelatine
  • zetmeel
  • gedroogde sinaasappel
  • voedingszuur E330
  • aroma
  • gemodificeerd zetmeel E1414
  • zout
  • kleurstof E160b, E162
Gebruik

100 g bavaroise poeder bloed sinaasappel, 125 g lauw water, 500 ml slagroom.

Klop de slagroom lobbig. Meng de Bavaroise poeder bloed sinaasappel met het water en spatel dit mengsel direct door de slagroom. Meteen verwerken voor gebruik, daarna ca. 1 uur in de koelkast laten opstijven. Kan ingevroren worden.

Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.

Bevat aroma. Kan een allergische reactie veroorzaken.
Percentage droge stof 99%

Voedingswaarde/Analyse

Energetische waarde 1618 Kj per 100 gram
Kcal 387 kcal per 100 gram
Vet 0,1 g/100g
waarvan verzadigd 0,0 g/100g
waarvan enkelvoudig onver 0,1 g/100g
waarvan meervoudig onverz 0,0 g/100g
Koolhydraten 86,1 g/100g
waarvan suikers 77,9 g/100g
Voedingsvezel 1,3 g/100g
Eiwitten 7,2 g/100g
Mineralen 0,5 g/100g
waarvan natrium 106,2 mg/100g
Zout (natrium x 2,5) 0,3 g/100g
Vocht 1,2 g/100g

Fysisch chemische kenmerken

Fysische vorm grof poeder
Kleur rose/oranje
Geur/smaak sinaasappel, licht bitter

 

LeDa Lijst

  Omschrijving Aanwezig
1. Gluten -
1.1 Tarwe -
1.2 Rogge -
1.3 Gerst -
1.4 Haver -
1.5 Spelt -
1.6 Kamut -
2. Schaaldieren -
3. Ei -
4. Vis -
5. Pinda's -
6. Soja -
7. Melk -
8. Noten -
8.1 Amandelen -
8.2 Hazelnoten -
8.3 Walnoten -
8.4 Cashewnoten -
8.5 Pecannoten -
8.6 Paranoten -
8.7 Pistachenoten -
8.8 Macadamianoten -
9. Selderij -
10. Mosterd -
11. Sesam -
12. Sulfiet (E220 t/m E228) -
13. Lupine -
14. Weekdieren -

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!