Merk: Zeelandia
Model: TM-4102
Beschikbaarheid: Op voorraad
€2,50 €3,00
Excl. BTW: €2,29

Bavaroise poeder citroen van Zeelandia grondstof om een lekker, fris dessert of taartvulling met lemon smaak te maken. Zeesan lemon bavarois mix.

Recept:

100 g bavaroise poeder citroen, 125 g lauw water, 500 ml slagroom.

Klop de slagroom lobbig. Meng de Bavaroise poeder citroen met het water en spatel dit mengsel direct door de slagroom. Meteen verwerken voor gebruik, daarna ca. 1 uur in de koelkast laten opstijven. Kan ingevroren worden.

Ingrediënten:

  • suiker,dextrose,gelatine,aroma,citroensapconcentraat,voedingszuur E330,gemodificeerd zetmeel E1414,zout

Inhoud: 100 gram

Artikelnummer TM-4102
Omschrijving bavaroise mix lemon
Ingrediënten [allergeen]
  • suiker
  • dextrose
  • gelatine
  • aroma
  • citroensapconcentraat
  • voedingszuur E330
  • gemodificeerd zetmeel E1414
  • zout
Gebruik

100 g bavaroise poeder , 125 g lauw water, 500 ml slagroom.

Klop de slagroom lobbig. Meng de Bavaroise poeder aardbei met het water en spatel dit mengsel direct door de slagroom. Meteen verwerken voor gebruik, daarna ca. 1 uur in de koelkast laten opstijven. Kan ingevroren worden.

Percentage droge stof 97%

Voedingswaarde/Analyse

Energetische waarde 1603 Kj per 100 gram
Kcal 383 kcal per 100 gram
Vet 0,0 g/100g
waarvan verzadigd 0,0 g/100g
waarvan enkelvoudig onver 0,0 g/100g
waarvan meervoudig onverz 0,0 g/100g
Koolhydraten 86,0 g/100g
waarvan suikers 78,1 g/100g
Voedingsvezel 0,0 g/100g
Eiwitten 7,5 g/100g
Mineralen 0,6 g/100g
waarvan natrium 130,5 mg/100g
Zout (natrium x 2,5) 0,3 g/100g
Vocht 3,4 g/100g

Fysisch chemische kenmerken

Fysische vorm poeder
Kleur créme/wit
Geur/smaak citroen

 

LeDa Lijst

  Omschrijving Aanwezig
1. Gluten -
1.1 Tarwe -
1.2 Rogge -
1.3 Gerst -
1.4 Haver -
1.5 Spelt -
1.6 Kamut -
2. Schaaldieren -
3. Ei -
4. Vis -
5. Pinda's -
6. Soja -
7. Melk -
8. Noten -
8.1 Amandelen -
8.2 Hazelnoten -
8.3 Walnoten -
8.4 Cashewnoten -
8.5 Pecannoten -
8.6 Paranoten -
8.7 Pistachenoten -
8.8 Macadamianoten -
9. Selderij -
10. Mosterd -
11. Sesam -
12. Sulfiet (E220 t/m E228) -
13. Lupine -
14. Weekdieren -

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!