Merk: Zeelandia
Model: TM-4108
Beschikbaarheid: 47
€2,50 €3,00
Excl. BTW: €2,29

Bavaroise poeder kwark yoghurt van Zeelandia grondstof om een lekker, fris dessert of taartvulling met kwark yoghurt smaak te maken. Zeesan Kwark Yoghurt bavarois mix.

Recept:

100 g bavaroise poeder kwark yoghurt, 125 g lauw water, 500 ml slagroom.

Klop de slagroom lobbig. Meng de Bavaroise poeder kwark yoghurt met het water en spatel dit mengsel direct door de slagroom. Meteen verwerken voor gebruik, daarna ca. 1 uur in de koelkast laten opstijven. Kan ingevroren worden.

Ingrediënten:

  • suiker,magere kwarkpoeder [MELK],dextrose,gemodificeerd zetmeel E1414,gelatine,yoghurtpoeder [MELK],aroma,voedingszuur E330,zout (0,2 %)

Inhoud: 100 gram

Artikelnummer TM-4108
Omschrijving bavaroise poeder Curd/Yoghurt
 Ingrediënten [allergeen]
  • suiker
  • magere kwarkpoeder [MELK]
  • dextrose
  • gemodificeerd zetmeel E1414
  • gelatine
  • yoghurtpoeder [MELK]
  • aroma
  • voedingszuur E330
  • zout (0,2 %)
Gebruik

100 g bavaroise poeder kwark yoghurt, 125 g lauw water, 500 ml slagroom.

Klop de slagroom lobbig. Meng de Bavaroise poeder kwark yoghurt met het water en spatel dit mengsel direct door de slagroom. Meteen verwerken voor gebruik, daarna ca. 1 uur in de koelkast laten opstijven. Kan ingevroren worden.

Percentage droge stof 97%

Voedingswaarde/Analyse

Energetische waarde 1579 Kj per 100 gram
Kcal 378 kcal per 100 gram
Vet 0,3 g/100g
waarvan verzadigd 0,2 g/100g
waarvan enkelvoudig onver 0,1 g/100g
waarvan meervoudig onverz 0,0 g/100g
Koolhydraten 77,0 g/100g
waarvan suikers 68,7 g/100g
Voedingsvezel 0,1 g/100g
Eiwitten 13,9 g/100g
Mineralen 2,6 g/100g
waarvan natrium 114,1 mg/100g
Zout (natrium x 2,5) 0,3 g/100g
Vocht 3,0 g/100g

Fysisch chemische kenmerken

Fysische vorm poeder
Kleur wit
Geur/smaak kwark/yoghurt

 

LeDa Lijst

  Omschrijving Aanwezig
1. Gluten -
1.1 Tarwe -
1.2 Rogge -
1.3 Gerst -
1.4 Haver -
1.5 Spelt -
1.6 Kamut -
2. Schaaldieren -
3. Ei -
4. Vis -
5. Pinda's -
6. Soja -
7. Melk +
8. Noten -
8.1 Amandelen -
8.2 Hazelnoten -
8.3 Walnoten -
8.4 Cashewnoten -
8.5 Pecannoten -
8.6 Paranoten -
8.7 Pistachenoten -
8.8 Macadamianoten -
9. Selderij -
10. Mosterd -
11. Sesam -
12. Sulfiet (E220 t/m E228) -
13. Lupine -
14. Weekdieren -

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!