Bavaroise poeder kwark yoghurt van Zeelandia grondstof om een lekker, fris dessert of taartvulling met kwark yoghurt smaak te maken. Zeesan Kwark Yoghurt bavarois mix.
Recept:
100 g bavaroise poeder kwark yoghurt, 125 g lauw water, 500 ml slagroom.
Klop de slagroom lobbig. Meng de Bavaroise poeder kwark yoghurt met het water en spatel dit mengsel direct door de slagroom. Meteen verwerken voor gebruik, daarna ca. 1 uur in de koelkast laten opstijven. Kan ingevroren worden.
Ingrediënten:
- suiker,magere kwarkpoeder [MELK],dextrose,gemodificeerd zetmeel E1414,gelatine,yoghurtpoeder [MELK],aroma,voedingszuur E330,zout (0,2 %)
Inhoud: 100 gram
Artikelnummer | TM-4108 |
Omschrijving | bavaroise poeder Curd/Yoghurt |
Ingrediënten [allergeen] |
|
Gebruik |
100 g bavaroise poeder kwark yoghurt, 125 g lauw water, 500 ml slagroom. Klop de slagroom lobbig. Meng de Bavaroise poeder kwark yoghurt met het water en spatel dit mengsel direct door de slagroom. Meteen verwerken voor gebruik, daarna ca. 1 uur in de koelkast laten opstijven. Kan ingevroren worden. |
Percentage droge stof | 97% |
Voedingswaarde/Analyse
Energetische waarde | 1579 Kj per 100 gram |
Kcal | 378 kcal per 100 gram |
Vet | 0,3 g/100g |
waarvan verzadigd | 0,2 g/100g |
waarvan enkelvoudig onver | 0,1 g/100g |
waarvan meervoudig onverz | 0,0 g/100g |
Koolhydraten | 77,0 g/100g |
waarvan suikers | 68,7 g/100g |
Voedingsvezel | 0,1 g/100g |
Eiwitten | 13,9 g/100g |
Mineralen | 2,6 g/100g |
waarvan natrium | 114,1 mg/100g |
Zout (natrium x 2,5) | 0,3 g/100g |
Vocht | 3,0 g/100g |
Fysisch chemische kenmerken
Fysische vorm | poeder |
Kleur | wit |
Geur/smaak | kwark/yoghurt |
LeDa Lijst
Omschrijving | Aanwezig | |
---|---|---|
1. | Gluten | - |
1.1 | Tarwe | - |
1.2 | Rogge | - |
1.3 | Gerst | - |
1.4 | Haver | - |
1.5 | Spelt | - |
1.6 | Kamut | - |
2. | Schaaldieren | - |
3. | Ei | - |
4. | Vis | - |
5. | Pinda's | - |
6. | Soja | - |
7. | Melk | + |
8. | Noten | - |
8.1 | Amandelen | - |
8.2 | Hazelnoten | - |
8.3 | Walnoten | - |
8.4 | Cashewnoten | - |
8.5 | Pecannoten | - |
8.6 | Paranoten | - |
8.7 | Pistachenoten | - |
8.8 | Macadamianoten | - |
9. | Selderij | - |
10. | Mosterd | - |
11. | Sesam | - |
12. | Sulfiet (E220 t/m E228) | - |
13. | Lupine | - |
14. | Weekdieren | - |