Merk: Zeelandia
Model: TM-4109
Beschikbaarheid: 36
€2,50 €3,00
Excl. BTW: €2,29

Bavaroise poeder tiramisu van Zeelandia grondstof om een lekker, fris dessert of taartvulling met tiramisu smaak te maken. Zeesan Tiramisu bavarois mix.

Recept:

100 g bavaroise poeder tiramisu, 125 g lauw water, 500 ml slagroom.

Klop de slagroom lobbig. Meng de Bavaroise poeder tiramisu met het water en spatel dit mengsel direct door de slagroom. Meteen verwerken voor gebruik, daarna ca. 1 uur in de koelkast laten opstijven. Kan ingevroren worden.

Ingrediënten:

  • suiker,volle MELKpoeder,gelatine,gemodificeerd zetmeel E1414,glucosestroop,aroma,zout,boter [MELK],kleurstof E150a, E160a

Inhoud: 100 gram

Artikelnummer  
Omschrijving bavaroise poeder tiramisu
Ingrediënten [allergeen]
  • suiker
  • volle MELKpoeder
  • gelatine
  • gemodificeerd zetmeel E1414
  • glucosestroop
  • aroma
  • zout
  • boter [MELK]
  • kleurstof E150a, E160a
Gebruik

100 g bavaroise poeder tiramisu, 125 g lauw water, 500 ml slagroom.

Klop de slagroom lobbig. Meng de Bavaroise poeder tiramisu met het water en spatel dit mengsel direct door de slagroom. Meteen verwerken voor gebruik, daarna ca. 1 uur in de koelkast laten opstijven. Kan ingevroren worden.

Percentage droge stof 98%

Voedingswaarde/Analyse

Energetische waarde 1751 Kj per 100 gram
Kcal 419 kcal per 100 gram
Vet 5,8 g/100g
waarvan verzadigd 3,8 g/100g
waarvan enkelvoudig onver 1,8 g/100g
waarvan meervoudig onverz 0,2 g/100g
Koolhydraten 77,0 g/100g
waarvan suikers 73,8 g/100g
Voedingsvezel 0,1 g/100g
Eiwitten 13,7 g/100g
Mineralen 1,5 g/100g
waarvan natrium 216,0 mg/100g
Zout (natrium x 2,5) 0,5 g/100g
Vocht 1,9 g/100g

Fysisch chemische kenmerken

Fysische vorm grof poeder
Kleur lichtgeel
Geur/smaak licht vanille, karamel, boter

 

LeDa Lijst

  Omschrijving Aanwezig
1. Gluten -
1.1 Tarwe -
1.2 Rogge -
1.3 Gerst -
1.4 Haver -
1.5 Spelt -
1.6 Kamut -
2. Schaaldieren -
3. Ei -
4. Vis -
5. Pinda's -
6. Soja -
7. Melk +
8. Noten -
8.1 Amandelen -
8.2 Hazelnoten -
8.3 Walnoten -
8.4 Cashewnoten -
8.5 Pecannoten -
8.6 Paranoten -
8.7 Pistachenoten -
8.8 Macadamianoten -
9. Selderij -
10. Mosterd -
11. Sesam -
12. Sulfiet (E220 t/m E228) -
13. Lupine -
14. Weekdieren -

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!