Bavaroise poeder tiramisu van Zeelandia grondstof om een lekker, fris dessert of taartvulling met tiramisu smaak te maken. Zeesan Tiramisu bavarois mix.
Recept:
100 g bavaroise poeder tiramisu, 125 g lauw water, 500 ml slagroom.
Klop de slagroom lobbig. Meng de Bavaroise poeder tiramisu met het water en spatel dit mengsel direct door de slagroom. Meteen verwerken voor gebruik, daarna ca. 1 uur in de koelkast laten opstijven. Kan ingevroren worden.
Ingrediënten:
- suiker,volle MELKpoeder,gelatine,gemodificeerd zetmeel E1414,glucosestroop,aroma,zout,boter [MELK],kleurstof E150a, E160a
Inhoud: 100 gram
Artikelnummer | |
Omschrijving | bavaroise poeder tiramisu |
Ingrediënten [allergeen] |
|
Gebruik |
100 g bavaroise poeder tiramisu, 125 g lauw water, 500 ml slagroom. Klop de slagroom lobbig. Meng de Bavaroise poeder tiramisu met het water en spatel dit mengsel direct door de slagroom. Meteen verwerken voor gebruik, daarna ca. 1 uur in de koelkast laten opstijven. Kan ingevroren worden. |
Percentage droge stof | 98% |
Voedingswaarde/Analyse
Energetische waarde | 1751 Kj per 100 gram |
Kcal | 419 kcal per 100 gram |
Vet | 5,8 g/100g |
waarvan verzadigd | 3,8 g/100g |
waarvan enkelvoudig onver | 1,8 g/100g |
waarvan meervoudig onverz | 0,2 g/100g |
Koolhydraten | 77,0 g/100g |
waarvan suikers | 73,8 g/100g |
Voedingsvezel | 0,1 g/100g |
Eiwitten | 13,7 g/100g |
Mineralen | 1,5 g/100g |
waarvan natrium | 216,0 mg/100g |
Zout (natrium x 2,5) | 0,5 g/100g |
Vocht | 1,9 g/100g |
Fysisch chemische kenmerken
Fysische vorm | grof poeder |
Kleur | lichtgeel |
Geur/smaak | licht vanille, karamel, boter |
LeDa Lijst
Omschrijving | Aanwezig | |
---|---|---|
1. | Gluten | - |
1.1 | Tarwe | - |
1.2 | Rogge | - |
1.3 | Gerst | - |
1.4 | Haver | - |
1.5 | Spelt | - |
1.6 | Kamut | - |
2. | Schaaldieren | - |
3. | Ei | - |
4. | Vis | - |
5. | Pinda's | - |
6. | Soja | - |
7. | Melk | + |
8. | Noten | - |
8.1 | Amandelen | - |
8.2 | Hazelnoten | - |
8.3 | Walnoten | - |
8.4 | Cashewnoten | - |
8.5 | Pecannoten | - |
8.6 | Paranoten | - |
8.7 | Pistachenoten | - |
8.8 | Macadamianoten | - |
9. | Selderij | - |
10. | Mosterd | - |
11. | Sesam | - |
12. | Sulfiet (E220 t/m E228) | - |
13. | Lupine | - |
14. | Weekdieren | - |