Merk: Zeelandia
Model: 4443804-1
Beschikbaarheid: 2
€66,00
Excl. BTW: €60,55

Vero extra (cup) cake mix - 20kg Zeelandia - Zeelandia vero extra (cup)cake mix - 20kg

 

  • suiker

  • TARWEbloem

  • rijsmiddel E450, E500

  • emulgator E472b, E477

  • glucosestroop

  • magere MELKpoeder

  • zetmeel

  • verdikkingsmiddel E415

  • aroma

  •  
Gebruik 2000 g VERO EXTRA CAKEPOEDER, 1000 g boter/margarine, 1000 g ei, citroenrasp, eventueel bakkerszout. Alle grondstoffen (op ca. 20°C) tegelijk met de vlindergard gedurende 4-6 minuten in de 1e versnelling mengen tot een gewenst s.g. van ca. 850 g/l. Oventemperatuur: (inschietoven) 160°C (rotatie oven 130°C). Baktijd (400 g cake) 50-60 minuten.


Zak 20kg

Artikelnummer 4443804
Omschrijving Mix voor cake
Ingrediënten [allergeen]
  • suiker
  • TARWEbloem
  • rijsmiddel E450, E500
  • emulgator E477, E472b
  • magere MELKpoeder
  • glucosestroop
  • zetmeel
  • verdikkingsmiddel E415
  • aroma
Gebruik 2000 g VERO EXTRA CAKEPOEDER, 1000 g boter/margarine, 1000 g ei,
citroenrasp, eventueel bakkerszout.
Alle grondstoffen (op ca. 20°C) tegelijk met de vlindergard
gedurende 4-6 minuten in de 1e versnelling mengen tot een gewenst
s.g. van ca. 850 g/l.
Oventemperatuur: (inschietoven) 160°C (rotatie oven 130°C). Baktijd
(400 g cake) 50-60 minuten.
Percentage droge stof 95%

Voedingswaarde/Analyse

Energetische waarde 1590 Kj per 100 gram
Kcal 380 kcal per 100 gram
Vet 1,6 g/100g
waarvan verzadigd 1,1 g/100g
waarvan enkelvoudig onver 0,1 g/100g
waarvan meervoudig onverz 0,4 g/100g
Koolhydraten 84,4 g/100g
waarvan suikers 52,0 g/100g
Voedingsvezel 1,4 g/100g
Eiwitten 5,1 g/100g
Mineralen 2,1 g/100g
waarvan natrium 386,2 mg/100g
Zout (natrium x 2,5) 1,0 g/100g
Vocht 5,3 g/100g

Fysisch chemische kenmerken

Fysische vorm poeder
Kleur wit
Geur/smaak licht vanille

Specificaties

Artikelnummer 4443804
   
Opslagcondities droog bewaren bij maximaal 25°C
Verpakking baal 20,0 kilogram
Voorraadartikel Ja

LeDa Lijst

  Omschrijving Aanwezig
1. Gluten +
1.1 Tarwe +
1.2 Rogge -
1.3 Gerst -
1.4 Haver -
1.5 Spelt -
1.6 Kamut -
2. Schaaldieren -
3. Ei -
4. Vis -
5. Pinda's -
6. Soja -
7. Melk +
8. Noten -
8.1 Amandelen -
8.2 Hazelnoten -
8.3 Walnoten -
8.4 Cashewnoten -
8.5 Pecannoten -
8.6 Paranoten -
8.7 Pistachenoten -
8.8 Macadamianoten -
9. Selderij -
10. Mosterd -
11. Sesam -
12. Sulfiet (E220 t/m E228) -
13. Lupine -
14. Weekdieren -

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!