Merk: Tasty Me
Model: TM-1130
Beschikbaarheid: 198
€3,00
Excl. BTW: €2,75

Gingerbread Cookies 400g

  • Gluten vrij - Lactose vrij - Geen Palm Oil - Geen Gehydrogeneerde vetten .
  • BENODIGDHEDEN voor 15/20 cookies van ca. 10cm: 400 g mix, 160 g zachte (room)boter of 120 g (zaad) olie
    (lactosevrij recept), 50 g ei (is 1x ei maat M), schaal, mixer met deeghaken, bakplaat met bakpapier, uitsteker
    gingerbread man +/-10 cm (je kan het mannetje ook zelf uitsnijden), rolstok. Voor het versieren: suikerglazuur en/of
    fondant.
  • BEREIDINGSWIJZE: Verwarm de oven voor op 150°C (hetelucht) of 165°C. Giet het mengsel in de kom en
    voeg 120 g zaadolie of 160 g zachte boter toe. Klop met de deeghaken ongeveer 2 minuten tot het mengsel brokkelig
    wordt. Voeg 50g ei toe en klop het deeg tot de gewenste dikte. Haal het deeg uit de schaal en rol het uit op een stuk
    bakpapier of een beetje bloem tot ca. 0,5 cm dikte. Snijd en vorm of steek de koekjes uit. Leg ze op het bakpapier op
    de bakplaat en bak in ca. 20-25 minuten.

  •  

  • INGREDIËNTEN: rijstmeel, suiker, maïszetmeel, kaneel, emulgatoren: E475, E433; verdikkingsmiddelen:
    E412, E466; gember (0,6%), rijsmiddel: E500ii; zuurteregelaar: E575; zout, kruidnagel, nootmuskaat. Kan
    sporen bevatten van: melk, eieren, sojabonen, noten, mosterd en sesamzaad. Bewaren bij kamertemperatuur
    op een droge plaats, niet blootstellen aan temperatuurveranderingen en warmtebronnen. De mixen worden in een
    glutenvrije faciliteit geproduceerd en Tasty Me kan daarmee garanderen dat de mixen minder dan 20mg/20ppm
    gluten per kg bevatten. Van deze lage hoeveelheid krijgen de meeste mensen met coeliakie of glutensensitiviteit
    geen klachten.

 

Voedingswaarde per: 100g
Energie 1930 kJ/ 461 kcal
Vetten 23 g
- Waarvan verzadigde vetzuren 0,6 g
Koolhydraten 60 g
- Waarvan suikers 23 g
Eiwitten 3,1 g
Zout 0,39 g
Geproduceerd in :
Europa EU

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!