Merk: Tasty Me
Model: TM-1125
Beschikbaarheid: Op voorraad
€3,00
Excl. BTW: €2,75

PANETTONE CAKE 400g

  • Gluten vrij - Lactose vrij - Geen Palm Oil - Geen Gehydrogeneerde vetten .
  • BENODIGDHEDEN 400g mix, 150g ei (3x ei maat M), 40ml melk, 100g zachte boter, 100ml water, 2 eetlepels
    honing, schaal, mixer met deeghaken, hoge springvorm (Ø 18 cm en 8 cm hoog) of als alternatief tulbandvorm
    of rechthoekige vorm ca. 28 cm. Als vulling: 100g sukadestukjes, wat citroen- en sinaasappelrasp, rozijnen of
    smaakstof.

    BEREIDINGSWIJZE: Meng op lage snelheid 100ml water met 400 gmix. Voeg beetje bij beetje de melk
    en het ei toe en meng 2-3 minuten op middel snelheid. Voeg de honing, de zachte boter (en de smaakstoffen) toe.
    Meng 3-4 minuten op gemiddelde snelheid. Breng op smaak met citroen- of sinaasappelschil en voeg sukade en/
    of rozijnen toe. Kneed geoliede handen het deeg een beetje en leg het op een licht met bloem bestoven werkblad.
    Strooi nog wat bloem over het deeg en vouw de randen van het deeg naar het midden toe, vorm een losse bal. Laat
    20 min. rusten. Doe het deeg in de (spring)vorm, bedek het met vershoudfolie en laat op kamertemperatuur rusten
    tot het deeg net boven de bovenkant van de vorm uitkomt. Verwarm de oven voor op 160°C (hetelucht) of 170°C en
    bak 35-40 min.tot goudbruin. Laat het 10 minuten rusten in de uitgeschakelde oven voordat u het uit de oven haalt.

    PANETTONE 1 CAKE: ca. 800g


     

  • INGREDIËNTEN: suiker, maïszetmeel, rijstmeel, aardappelzetmeel, verdikkingsmiddelen:
    xanthaan, johannesbroodpitmeel; biergist, psylliumvezel, emulgatoren: E475, E433; zout, rijsmiddelen:
    natriumbicarbonaat. Kan sporen bevatten van: melk, eieren, sojabonen, noten, mosterd en sesamzaad.
    Bewaren bij kamertemperatuur op een droge plaats, niet blootstellen aan temperatuurveranderingen en
    warmtebronnen. De mixen worden in een glutenvrije faciliteit geproduceerd en Tasty Me kan daarmee
    garanderen dat de mixen minder dan 20mg/20ppm gluten per kg bevatten. Van deze lage hoeveelheid
    krijgen de meeste mensen met coeliakie of glutensensitiviteit geen klachten.

 

Voedingswaarde per: 100g
Energie 1509 kJ/ 356 kcal
Vetten 1 g
- Waarvan verzadigde vetzuren 0,7 g
Koolhydraten 83 g
- Waarvan suikers 42 g
Eiwitten 2,4 g
Zout 0,7 g
Geproduceerd in :
Europa EU

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!