• Voor 15.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €75 (NL)
  • Bekend van Xenos en Wibra
  • Spaar punten voor korting

Service & Garantie


Als je vragen hebt of meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te helpen en je vragen te beantwoorden. Je kunt ons bereiken via telefoon of mail

Mijn bestelling is defect/beschadigd aangekomen. 
Wat vervelend dat je bestelling defect, beschadigd of niet compleet is aangekomen. Natuurlijk doen wij ons best om de bestellingen zo goed mogelijk te verpakken en te versturen. Helaas kan er onderweg wel eens iets gebeuren waardoor de bestelling beschadigd aankomt. Neem contact op via whatsapp of stuur een mail, zodat we dit kunnen oplossen. 

Mijn bestelling is niet compleet. 
Excuses voor het ongemak. Natuurlijk proberen wij dit zoveel mogelijk te voorkomen, maar helaas kan het wel eens gebeuren dat er een verkeerd artikel wordt verzonden. We zouden het zeer op prijs stellen als je contact met ons hierover opneemt via whatsapp of stuur een mail, zodat wij dit kunnen oplossen. Door dit bij ons te melden kunnen wij ons blijven verbeteren om dit in de toekomst te voorkomen.

Klachten 
Als er iets is waar je niet tevreden over bent met betrekking tot je bestelling, een product, de bezorging of iets anders, dan horen we dat graag van je. We streven ernaar om eventuele problemen zo snel mogelijk op te lossen. Aarzel niet om contact op te nemen.