Merk: Tasty Me
Model: TM-1100
Beschikbaarheid: 92
€3,00
Excl. BTW: €2,75

TAART /BISCUIT /SPONGE CAKE =2 x ø 20cm  of 1 x ø 26cm

  • Gluten Free  - No Palm Oil - No Hydrogenated Fats
  • BEREIDINGSWIJZE: Zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Verwarm de
    oven voor op 175°C (heteluchtoven 165°C). Voor één taart van Ø26cm meng 400g mix, 350g eieren
    (7 stuks mt M) en 35ml water in een kom. Mix 8-10 minuten op hoge snelheid en giet het beslag in
    een ingevet bakblik. Baktijd 35-40 minuten. Receptuur delen door 2 voor een Ø 20cm.

  • INGREDIËNTEN:suiker, rijstmeel, zetmeel (maïs en aardappel), magere melkpoeder, emulgatoren:
    E475, E433; rijsmiddelen: E450i, E500ii; verdikkingsmiddel: E412, E466; zout, aroma, kleurstof:
    E160a. Voor allergenen, zie de vet gedrukte ingrediënten. Kan sporen bevatten van: ei, sojabonen en
    noten. De mixen worden in een glutenvrije faciliteit geproduceerd en Tasty Me kan daarmee garanderen
    dat de mixen minder dan 20mg/20ppm gluten per kg bevatten. Van deze lage hoeveelheid krijgen de
    meeste mensen met coeliakie of glutensensitiviteit geen klachten.


Voedingswaarde per: 100g
Energie 1260 kJ/ 298 kcal
Vetten 5,4 g
- Waarvan verzadigde vetzuren 2,2 g
Koolhydraten 54 g
- Waarvan suikers 29 g
Eiwitten 8,6 g
Zout 0,45 g
Geproduceerd in :
Europa EU

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!