
BISCUIT/ SPONGE CAKE MIX GLUTENVRIJ 400g
TAART /BISCUIT /SPONGE CAKE =2 x ø 20cm of 1 x ø 26cm
-
Glutenvrij - Geen Palm Oil - Geen Gehydrogeneerde vetten
-
BEREIDINGSWIJZE: Zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Verwarm de
oven voor op 175°C (heteluchtoven 165°C). Voor één taart van Ø26cm meng 400g mix, 350g eieren
(7 stuks mt M) en 35ml water in een kom. Mix 8-10 minuten op hoge snelheid en giet het beslag in
een ingevet bakblik. Baktijd 35-40 minuten. Receptuur delen door 2 voor een Ø 20cm. - INGREDIËNTEN:suiker, rijstmeel, zetmeel (maïs en aardappel), magere melkpoeder, emulgatoren (plantaardig):
E475, E433; rijsmiddelen: E450i, E500ii; verdikkingsmiddel: E412, E466; zout, aroma, kleurstof:
E160a. Voor allergenen, zie de vet gedrukte ingrediënten. Kan sporen bevatten van: ei, sojabonen en
noten. De mixen worden in een glutenvrije faciliteit geproduceerd en Tasty Me kan daarmee garanderen
dat de mixen minder dan 20mg/20ppm gluten per kg bevatten. Van deze lage hoeveelheid krijgen de
meeste mensen met coeliakie of glutensensitiviteit geen klachten.
Voedingswaarde per: 100g | |
Energie | 1260 kJ/ 298 kcal |
Vetten | 5,4 g |
- Waarvan verzadigde vetzuren | 2,2 g |
Koolhydraten | 54 g |
- Waarvan suikers | 29 g |
Eiwitten | 8,6 g |
Zout | 0,45 g |
Geproduceerd in : | |
Europa | EU |